Bijzondere toepassing combi-voertuig!

Voor een gewaardeerde opdrachtgever hebben wij als onderaannemer een bijzondere opdracht uitgevoerd waarbij ons combivoertuig voorzien van een 1.000 bar hogedrukpomp is ingezet! Dagelijks wordt het voertuig ingezet in de industrie, maar ook in de aanleg van kades op de tweede Maasvlakte is het voertuig van waarde gebleken! Natuurlijk werken wij graag mee aan de bouw van de kade van de toekomst!  

 

De tweede Maasvlakte is een bouwproject met wereldwijde bekendheid. Voor de aanleg van de kades worden stalen pijpen 18 meter in de grond geboord, die een bewapeningsconstructie vormen. Door weer en wind vullen de pijpen zich in de loop van de tijd met +/- 1,5 meter bouwpuin, die het storten van beton in de weg staat. 

Met behulp van het combi voertuig van Europoort Industrie Diensten werd onder hogedruk van 200 bar water in de pijpen gespoten. De substantie wordt daardoor omgewoeld tot een vloeibare massa ontstaat. Vervolgens wordt de smurrie door het combi voertuig opgezogen en netjes afgevoerd. De bewapeningsconstructie is weer schoon en gereed voor het storten van beton. De basis is gelegd voor een ijzersterke kade.

Ook gebruik maken van onze service? Bel (0187) 497 600

combi reiniger 1000 bar

#Hogedruk-werkzaamheden
#Vacuum-werkzaamheden
#Afvoeren van Afvalstoffen