Calamiteiten en Maritieme dienstverlening

Europoort Industrie Diensten Maritiem BV ondersteunt de maritieme sector in de breedste zin van het woord. Dit kan variëren tot het opnieuw vervoer gereed maken van een lading met/of van gevaarlijke stoffen bij lekkage, tot het uitvoeren van reinigingswerk aan boord van schepen of op haventerreinen, vaak door toedoen van lekkages.


Ondanks onze steeds maar groeiende organisatie houden wij het graag persoonlijk! Wij denken met u mee bij elk probleem en gaan zelfs zo ver dat wij daar intern of in samenwerking met onze partners oplossingen voor bedenken.


E.I.D. Maritiem BV heeft vele jaren kennis en ervaring in huis met een groot achterliggend netwerk voor handen.  Ons goed ontwikkeld maritiem georiënteerd bedrijf coördineert, is accuraat, werkt 24/7 en voert diensten in eigen beheer uit!

 

EID CalamiteitTankcontainers

 

E.I.D. Maritiem - diensten:

  • Overpakken van containers/tankcontainers

  • Overpompen van gevaarlijke stoffen

  • Voorkomen van vertragingen tijdens de transportketen 

  • Oplossen van calamiteiten

  • Ontzorgen en bewaken van financiële gevolgen bij calamiteiten

  • Reinigen en onderhouden van terreinen 

De boodschap is dat wij in principe geen probleem uit de weg gaan en er alles aan zullen doen om met een passende oplossing te komen tegen marktconforme tarieven.

Europoort Industrie Diensten BV wordt met regelmaat ingeschakeld bij incidenten of calamiteiten. Door de flexibele inzet van ons materieel en de no nonsens houding van ons personeel voeren wij grote opdrachten van A-Z uit en we ondersteuning aan externe bedrijven. U weet waar u aan toe bent!

 

#maritieme-dienstverlening 
#calamiteiten 
#transportketen
#overpakken-lading 
#wegdekreinigen
#Europoort 

 

EID maritiem Calamiteiten